top of page
DSC_7117_edited_edited.jpg

REKREACIJA

Večkrat na teden omogočamo kegljanje vsakemu, ki se želi sprostiti s podiranjem kegljev. Pri rekreaciji je vedno prisoten  član kluba, ki vam pripravi stezo in vam pomaga. Kegljanje je primerno za vse starostne skupine ne glede na spol. 

ŠPORTNA OPREMA

Vse kar potrebujete je dobra volja in par dvoranskih športnih copat. Kegljači najraje uporabljamo rokometne športne copate. Pomembno je, da se uporabljajo izključno v dvoranah, da ne bi s peskom na podplatih uničevali podlago za igranje. Kegljamo v udobnih, športnih oblačilih, s seboj lahko prinesete plastenko za vodo in brisačo za brisanje potu.

DSC_7125_edited.jpg
DSC_7112_edited.jpg

PRVIČ NA KEGLJIŠČU

Ko pridete prvič, vam najprej predstavimo osnovna pravila igranja in osnovo gibanja po zaletišču, ter vržemo 60 lučajev. Začetnikom priporočamo, da prvič vržejo 60 lučajev, zaradi privajanja mišic na nove obremenitve. Naslednjič lahko že vržemo običajnih 120 lučajev v  1 uri.

DSC_7119_edited.jpg
DSC_7119_edited.jpg

KONTAKT

 

Vprašajte nas na kontaktni obrazec spodaj ali pokličite na telefon:

 041 774 022

in se dogovorite za prost termin. Prvih nekaj obiskov je brezplačnih, če vam bo všeč se lahko včlanite. Članarina za odrasle je 60€ letno in 10€ vadnine na mesec (velja od januarja 2023).

 

AMATERSKA LIGA

Če je dovolj interesentov organiziramo amatersko ligo.

bottom of page